Om Grow Your Passion

Adresse 

Grow Your Passion  –  in life & business

Riddergade 5

4700 Næstved

Tlf. 60 92 25 78

info@growyourpassion.dk

Mød din coach

Karina Dahlmann, certificeret Mastercoach og Life & Businesscoach fra Manning Inspire.

Lad mig hjælpe dig til at finde ind til den udgave af dig selv, som gør dig mest glad.

 

Sammen taler vi om de forandringer du oplever i dit liv – eller forandringer du selv vil skabe – og finder frem til, hvordan du får mest ud af dem.

 

Mit mål er, at inspirere dig til at finde din passion og handle på den, så du oplever mere livsglæde. 

 

Jeg er certificeret Mastercoach-, Life & Businesscoach fra Manning Inspire, hvor jeg også har været coachtræner, feedbacker og certifier.

 

Jeg har stor erfaring med både sessions både for erhverv og private og har afholdt teamcoaching, workshops og foredrag.

Jeg vil inspirere dig til at leve et passioneret liv

Grow Your Passions mål er først og fremmest at inspirere dig til at leve et passioneret liv både personligt og professionelt. 

 

Når du er dit autentiske jeg og ejer din power, vil du blive den bedste version af dig med alt, hvad det indebærer. Det giver ro i sindet at turde stå ved sig selv. Andre vil opleve, at her er et menneske, der har noget på hjertet og det inspirerer! Min erfaring er, at et passioneret menneske har større motivation for at handle på sine mål og dermed opleve både personlig og professionel succes.

 

Passionen ligger i dig! Jeg kender den ikke, men jeg ved, hvordan vi finder frem til den og hvordan vi finder din motivation til at udleve den, prioritere den og bevare den. Kontakt mig og få en uforpligtende snak, hvor du kan blive klogere på, om det er mig du vil bruge til at sætte skub i lige præcis det, du har brug for.

 

Book tid med det samme