Video fra retreat-huset!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

I dag var jeg ude og se retreathuset, hvor vi skal holde Kvindeliv Retreat 3. juni. Det er et fuldstændig fantastisk sted!!! Jeg er mega begejstret og kan næsten ikke vente1f917 – det kan nok også høres i videoen1f602
Kom med! Det bliver så godt1f44c27641f603

Hvis du vil være sikker på at høre alt om de kommende retreats, så tilmeld dig nyhedsbrevet her på www.growyourpassion.dk

I dag var jeg ude og se retreathuset, hvor vi skal holde Kvindeliv Retreat 3. juni. Det er et fuldstændig fantastisk sted!!! Jeg er mega begejstret og kan næsten ikke vente? – det kan nok også høres i videoen?Kom med! Det bliver så godt?❤️?PS. Hvis du vil være sikker på at høre alt om de kommende retreats, så tilmeld dig nyhedsbrevet på www.growyourpassion.dk

Slået op af Grow Your Passion by Karina Dahlmann i Lørdag den 24. marts 2018

dkkimdah

dkkimdah

Leave a Replay

Skriv dig op til mit nyhedsbrev