Personlig coaching

Har du det liv, du drømmer om?

Hvad drømmer du om at fylde dit liv med?

 

Meget ofte, er vi ikke bevidste om, hvad vi vil have, der skal fylde i vores liv og så kan det være svært at få mere af det.

 

Og nogle gange er det endnu sværere at finde ud af, hvordan vi får det!

 

Det kan være enormt svært at gøre alene og det er her jeg kommer ind i billedet: Jeg kan give dig redskaberne til, at du kan hjælpe dig selv. Og der er ikke noget, der ville glæde mig mere end at hjælpe dig til at finde de grundværdier, som du vil bygge dit liv på.

 

Lifecoaching handler om dig og dit liv og hvordan du gerne vil have det skal være.

 

Vi klarlægger sammen dine mål; Hvor er du nu? Hvor vil du gerne være? Og hvordan kommer derhen?!

 

Du bestemmer altid, hvad vi skal arbejde med! Jeg stiller de spørgsmål, der gør, at vi kommer helt ind til kernen af, hvad det vil give dig, at opnå dit mål og hvad din specifikke målstreg vil være for at føle, at målet er opnået.

 

Vi dykker ned i, hvad der forhindrer dig i at opnå dit mål – hvad er det, der står i vejen? Vi ser på, hvad det vil koste dig, hvis du ikke overvinder forhindringerne, men også hvad det vil give dig, hvis du gør! Vi finder frem til det der motiverer dig – din primære motivation. Og så vil vi kigge på, om vi kan bryde mønstret, så du ser alternative veje til at opnå målet. Og til sidst finder vi ud af, hvad du er committed til i forhold til at opnå dit mål

Book tid med det samme