Har du passion i dit liv? – Livsglæde & livskraft?

Lifecoaching

Har du passion i dit liv? – Livsglæde & livskraft?

Har du tænkt på, hvad dit liv, skal være fyldt med? Hvad skal det være fyldt med for, at du lige nu og på den lange bane f.eks. føler glæde, ro og stolthed over at kigge på dit liv? Meget ofte, er vi ikke bevidste om, hvad vi vil have, der skal fylde i vores liv og så kan det være svært at få mere af det. Og nogle gange er det endnu sværere at finde ud af, hvordan vi får det! Det kan være super svært selv at blive specifik på det og her har jeg redskaberne til at hjælpe dig. Og der er ikke noget, der ville glæde mig mere end at hjælpe dig til at finde de grundværdier, som du vil bygge dit liv på! At du finder ind til passionen i dit liv og lader din livsglæde og livskraft udfolde sig!

Lifecoaching handler om dit liv og hvordan du gerne vil have det skal være. Vi klarlægger dine mål; Hvor er du nu? Hvor vil du gerne være? Og hvordan du kommer derhen?! Du bestemmer altid, hvad vi skal arbejde med! Jeg stiller de spørgsmål, der gør, at vi kommer helt ind til kernen af, hvad det vil give dig, at opnå dit mål og hvad din specifikke målstreg vil være for at føle, at målet er opnået. Vi dykker ned i, hvad der forhindrer dig i at opnå dit mål – hvad er det, der står i vejen? Vi ser på, hvad det vil koste dig, hvis du ikke overvinder forhindringerne, men også hvad det vil give dig, hvis du gør! Vi finder frem til det der motiverer dig – din primære motivation. Og så vil vi kigge på, om vi kan bryde mønstret, så du ser alternative veje til at opnå målet. Og til sidst finder vi ud af, hvad du er committed til i forhold til at opnå dit mål.

Hvad siger andre om lifecoaching?

Joanna has been working with me for nearly a year now and what an eventful year it has been. Joanna’s guidance, support and honesty have helped me not only navigate some tricky life changes but have also helped me achieve some lifelong goals. I would recommend her coaching services to anyone - Thank you Joanna!
Mary Doolittle
Mother of 4
I trained to be a life coach with Joanna in 2017 and it’s one of the best things I’ve ever done. She really made me believe I could do this and changed my life in the process. I now have a thriving business and I owe much of this to the input I’ve had from this dedicated, wonderful lady. I highly recommend Joanna’s services in coaching!"
Kelly Whitberg
Author