Har du det parforhold, du drømmer om?

Parcoaching

Har du det parforhold, du drømmer om?

Er der gået hverdag el. måske hårdknude i jeres parforhold? Har I mistet gnisten og er det længe siden, I har mærket passionen imellem jer? Er sexlivet gået ned af bakke el. helt i stå? Bruges al energi og overskud på job, børn, hjem osv. – altså alt andet end jer som to elskende? Er nærheden og intimiteten en sjældenhed, da I er for trætte og bare vil flade ud foran fjernsynet, Ipad el. med en god bog?

Taler I forbi hinanden? Misforstår hinanden? Går kommunikationen ofte skævt og ender med, at I skændes, snerrer el. bare lukker ned – alt sammen med en dårlig stemning som følge? Eller føler I bare, at I langsomt er ved at vokse fra hinanden?

Hvordan ville det være, hvis parforholdet og hverdagen var fyldt med grin, flirt, nussen, glimt i øjet og masser af passion?

At I begærede hinanden og følte jer frække og sexede? At I tankede op i intimiteten med hinanden og at jeres sexliv var en kilde til energi, nydelse og nærvær?

Hvis I udover at være f.eks. mand og kone, forældre, venner, samarbejdspartenere – også var hinandens elskere? Den partneren fantaserede om og ikke kunne vente med at komme hjem til, røre ved, nusse om, lytte til , tale med og forkæle! At I troede på det bedste i hinanden og støttede hinanden?

Hvordan ville det påvirke jeres liv? Hvordan ville det påvirke stemningen og kommunikationen hjemme hos jer? Hvilken betydning ville det have for f.eks. jeres børn og andre?

Det er en udfordring for alle langvarige parforhold at bevare gnisten, fordi vi med årene kender hinanden både fysisk og mentalt. Det er ikke nyt og spændende længere. Udfordringen på den lange bane er fortsat at være nysgerrige og vise ægte nærvær og ikke falde i brok- og magelighedsfælden. Men at blive ved med at gøre os umage og kommunikere åbent overfor partneren. Den gode nyhed er, at vi kan arbejde med gnisten og kommunikationen, så længe der er kærlighed. Det kan i perioder godt føles so​m om kærligheden er væk, men det er langt fra altid tilfældet. Den er bare gemt væk under et tykt lag hverdags støv og mure af forsvarsmekanismer.

Ofte oplever jeg, at når vi arbejder med lige præcis kommunikation og den maskuline og feminine energi – det som skaber tiltrækningen, så vokser kærligheden! Så vær tålmodig med kærligheden og giv den en helhjertet indsats<3

Lad mig hjælpe jer til at få det parforhold, I drømmer! Uanset hvor mange år, I har været sammen el. hvor jeres udfordringer ligger, så tag jeres forhold alvorligt og invester i det. Kærlighed, tillid, passion, intimitet, lidenskab, fortrolighed mm. udvikler sig ikke eller vokser sig stærkt, hvis vi ikke prioriterer det og investerer i det.

Jeg kan hjælpe jer til at finde ind til hinanden både mentalt og kropsligt og frem til de værdier og den strategi, der skal danne fundamentet for jeres drømmeforhold lige nu og for fremtiden!