Ledercoaching

Autentisk og balanceret lederskab

Måske kender du som leder også til at:

  • Lave opgaverne selv frem for at uddelere til dit team
  • Nedprioritere relationer og trivsel på grund af højt tempo og udfordringer
  • Have svært ved at balancere tiden og nærværet mellem arbejdet og familien
  • Miste overblikket og fokus på grund af stress og pres

Som leder er du vant til at tage ansvar. Løse problemer. Være konstruktiv. Tænke strategisk og langsigtet. Planlægge og afrapportere.

 

 

Men hvad med dig selv? Og hvad med det team, du har ansvar for?

 

 

Måske ved du, at du har nogle ukonstruktive vaner og adfærdsmønstre, men du ved ikke, hvordan du ændrer dem.

 

 

Når du arbejder med udvikling af din lederrolle og din karriere, kan du ikke undgå også at arbejde med dit privatliv. For alt hænger sammen, og derfor kigger vi på dit samlede liv og ikke kun fragmenter af det.

 

 

Vi tager en helhedsorienteret og løsningsfokuseret tilgang, hvor vi starter med at zoome ud og se det hele i et større perspektiv for bagefter at zoome ind og se, hvad der skaber udfordringer. Herfra finder vi nye veje og løsninger.

 

 

Det gennemgående værktøj er Enneagrammet, der blandt andet bygger, skaber en forståelse og et ordforråd for de tanker, følelser, frygt, handlinger og situationer, vi ofte står i, og som er praktisk anvendeligt i både privatlivet og på arbejdspladsen.

I vores ejerkreds har vi glæden af et forløb med Karina, hvor vi primært har arbejdet med Enneagrammet. Her har vi belyst vores stærke og svage sider, og vi er blevet klogere på, hvordan vi arbejder, kommunikerer og reagerer hver især. Det har været en god rejse, og vi har skabt en bedre fælles forståelse for hinanden, men også for andre mennesker, og vi har fået indsigt i, hvordan og hvorfor de og vi agerer og reagerer, som vi gør. Vi giver de varmeste anbefalinger til Karina. 

Peter Andersen 

– Direktør i Frede Andersen & Søn A/S

Book tid med det samme