Kvindeliv Retreat i Alanya

Kvindeliv Retreat i Alanya

3. juni – 9. juni.

Når kvinder er kvinder bedst!

Trænger du til at komme væk og få en pause fra hverdagen? At prioritere dig selv og gøre noget godt for dig selv?

Forestil dig sol, varme, hav & bjerge. En lækker villa på en bjergskråning med egen pool, havudsigt fra alle værelser, 300 m. til havet og egen kok.

Hvordan lyder en uge sådan et sted?

Vi udbyder nu kurset Kvindeliv i en privat villa udenfor Alanya, 15 km fra Gazipasa lufthavn. Kvindeliv er et intensivt udviklingsforløb bestående af undervisning, øvelser og sparring. Igennem fællesskabet løfter vi os selv og hinanden. Det krydres med tid til ro, afslapning og nydelse, et sted hvor du kan slappe helt af og ikke skal tænke på praktik, familie, job mv. Hvor du er i centrum samtidig med, at solen varmer din krop, omgivelser og udsigt beroliger sindet og undervisningen vil få dig tættere på dig selv og hvem du er.

Når vi beslutter os for at udvikle nye sider af os selv, at sætte lys på de sider i os selv, vi har gemt væk og får nye og større perspektiver på os selv, vores liv og verden, så rykker det!

Vi har alle brug for at føle, at vi hører til. At vi bliver set og støttet! Ikke mindst hvis vi skal ud på ukendt territorium, der hvor båden gynger og vi ikke ved, hvad vi møder – i os selv el. fra omverdenen.

Rejsen føles så meget lettere og tryg, hvis man har et støttende netværk bag sig. Nogen, der under dig det bedste -der ved, at du fortjener det bedste. Nogen, der hepper fra sidelinjen undervejs, som hjælper dig op, hvis det bliver svært og som er klar til at fejre dine sejre.

Her vil være plads til at være social, når du vil det og plads til at trække dig, når du har brug for ro. Bjergene og havet indbyder til fordybelse og eftertænksomhed.

Synes du, at det er grænseoverskridende at skulle deltage i sådan et forløb? Godt! Så vil du med garanti rykke dig:) Hvis vi bliver ved med at gøre det samme, som vi plejer, så får vi også de samme resultater, som vi plejer. Hvis du vil videre – vil mere, så skal du ud af din komfortzone. Det er der, du virkelig rykker dig. Det ved du godt;)

Kender du det:

 • at sidde fast i livet og ikke vide, hvordan du kommer videre?
 • at stå i tågen og ingenting kunne se? “Skal jeg blive stående og vente på, at den går over el. skal jeg bevæge mig videre uden at kende retningen?”
 • at du ved, at der er mere i dig, end det du viser lige nu? Men du ved ikke, hvordan du skal få det frem?
 • at du gerne vil mere – videre, fremad, opad!
 • at opleve en længsel efter noget mere el. noget andet?

Forløbet er for dig, der ønsker:

 • en mere kærlig relation til dig selv og andre
 • at stå stærkere med dig selv og tro på egne styrker og potentiale
 • at finde modet til at skabe forandringer i dit liv og gå efter det, du drømmer om
 • at blive skarpere på dine grænser og kunne sige nej?
 • at føle større personlig frihed og mere ro og balance i livet

Hvad får jeg ud af sådan et forløb?

Igennem det her forløb bliver du klogere på dig selv:

 • på dine styrker & uopdagede potentialer.
 • egne mønstre – de helt oplagte, men også de små som spænder ben for dig.
 • nye og mere støttende tanker til et nyt og mere støttende mindset
 • og får større klarhed, retning og en anden historie, om hvem du er

Forløbet består af:

 • Undervisning, øvelser og sparring
 • En redskabsmappe med teori og øvelser
 • Tid til ro, afslapning og nydelse
 • Ophold i Retreathuset incl. mad og drikke på stedet
 • En lukket facebook gruppe til støtte og sparring med de andre kursister
 • Det vil være muligt at købe wellness -& skønhedsbehandlinger til særpris dernede.

Hvem er vi?

Karina Dahlmann er 42 år og driver på 4. år coaching firmaet Grow Your Passion. Karina er en erfaren coach med flere hundrede sessioner bag sig som Mentor, Life-, Business, Stress- & Master Coach. I maj ´18 er hun desuden Enneagram Practitioner. Karina har 1:1 forløb, par- og gruppeforløb, afholder workshops og foredrag.

Karina har en helhedsorienteret tilgang i sin coaching. Dvs. at hun arbejder med det hele menneske og det er uanset om det er børn, unge & familier, par, individer el. business. En kærlig relation til dig selv og dermed til andre er grundkernen i hendes coaching.

Karinas speciale er at se det enkelte menneskes ressourcer og potentiale og derigennem støtte dem i at stå stærkere i sig selv, finde modet til at leve det liv, de drømmer om og ikke mindst få større balance i livet.

Camilla Corell er 46 år og grundlægger af Retreathuset. Hun fik ideén om at afholde retreats i Alanya, da hun selv har været ramt at mange af de ting, som der arbejdes med i de retreats, der udbydes.
Hun har stor livserfaring med mennesker og med livet og ud fra dette, har hun samlet de coaches, hun ved kan og vil. De er nogle af de mest fantastiske og empatiske mennesker.

Vi vil gøre dit ophold til en unik oplevelse, og du vil få redskaber, viden, bevidsthed og ikke mindst en følelse af ro til at være i dig selv og i livet.

Pris: 8400,- incl. plads i et delt dobbeltværelse, kok der tilbereder al mad i huset, drikkevarer, rengøring, min. 20 timers undervisning/coaching og undervisningsmateriale.

Flybillet og transfer til og fra Antalya er excl. Transfer til og fra Gazipasa er incl.

Early Bird pris ved bookning inden 20. maj 2018: 7000,-

Giv dig selv dette frirum, hvor det handler om dig og dit liv!

Der er 6 pladser til retreatet med ophold i villaen. Pladserne tildeles efter først til mølle!

Der er 4 pladser til retreatet uden ophold i villaen. Pladserne tildeles igen efter først til mølle. Pris 5.800 incl. morgenmad, frokost, min. 20 timers undervisning/coaching og undervisningsmateriale.

Vi glæder os til at se dig <3

[one_half_first]
Tilmelding og spørgsmål omkring indhold rettes til:
Karina Dahlmann:
Mail: info@growyourpassion.dk
Tlf: 60922578[/one_half_first][one_half_last]
Tilmelding og spørgsmål omkring det praktiske rettes til:
Camilla Corell:
Mail: maagencamilla@live.dk
Tlf: 20695150[/one_half_last]

Seneste tilmelding er 20. maj.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.