Gratis event: Kom og lav dit vision board

Vision board

Hvad er et vision board?
Det er en hvilken som helst form for planche, opslagstavle el. andet, hvor du viser billeder og tekst, der repræsenterer, hvad du ønsker at være, gøre eller have i dit liv. Et vision board er et værktøj til at tydeliggøre og fastholde fokus på et eller flere livsmål.

Hvad skal jeg putte på mit vision board?
Alt der inspirerer dig og motiverer dig. Der er ikke noget rigtigt el. forkert. Alle vision boards er individuelle og dit skal gerne være et udtryk for lige præcis dine mål, drømme og visioner. Når du laver dit vision board er der ingen grænser for, hvad der er muligt. Du skal ikke gøre drømmene mindre for dermed at gøre dem mere realistiske og opnåelige. Lad der være højt til loftet!

Hvad er formålet med et vision board?
At bringe alt det til live, som er på det!
Mange kender til at leve et hektisk liv med mange gøremål og mange distraktioner, der stjæler vores tid og vores fokus. Vision boarded hjælper dig til at blive skarp og specifik på dine visioner.
Det kan være svært at få, hvad vi ønsker, hvis vi ikke specifikt ved, hvad vi ønsker. Et vision board er en skøn måde at bringe klarhed til et generelt ønske og til at gøre det til et opnåeligt mål.

Første skridt er, at blive specifik på dine drømme og visioner, det næste er at sætte mål for at opnå dem og det tredje er virkelig at tro på det. Udover billeder, kan vision boards indeholde ord og sætninger, der bekræfter dine intentioner og din tro på dine mål.

visionboard-foto
FASTHOLD DIN OPMÆRKSOMHED PÅ DINE INTENTIONER!

Et vision board er et redskab til at holde fast i dine mål, når de negative tanker og begrænsende overbevisninger prøver snige sig ind og lægge et røgslør over dem. Når du vakler i troen og mister dit fokus, kan dit vision board være modgiften til at stoppe, til at give op, til at blive i din komfortzone. Det kan holde dig fast i dine mål og dit mod, i at drømme stort og at turde gå efter drømmen.
Uanset, hvad der sker I løbet af dagen, så er dit vision board en konstant reminder om, hvor du gerne vil være, hvad din intention for dit liv er.
Dit vision board appellerer til dig på både det bevidste og ubevidste plan – på både det visuelle og auditive plan. Derfor skal du have dit vision board et sted, hvor du ser det flere gange dagligt!

Hvis du synes ideen om at lave et vision board lyder spændende, så tilmeld dig det gratis event på lørdag d. 11. marts fra 10.00 til 14.00. Du kan tilmelde dig via mail på: info@growyourpassion.dk el. under eventet på Grow Your Passion´s FB side.

Max antal pladser: 20 stk.
Tilmelding efter først til mølle.
Medbring blade, papirark, lim og saks til eget forbrug samt en ret til et fælles frokostbord.

Jeg glæder mig til at se dig til nogle skønne timer med højt til loftet 🙂

Karina Dahlmann
Mastercoach, mentor & speaker
Grow Your Passion

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.