Et levende fordrag om Enneagrammet

Denne aften vil du på levende vis blive introduceret til Enneagrammet, et udviklings- & persontype værktøj, der beskriver 9 typer af grundmønstre.Ni mønstre ved press- og overskud, samt ageren socialt og ved konflikt.

Ofte gentager vi de samme mønstre livet igennem. Disse mønstre spænder ben for os, medmindre vi bliver dem bevidste og dermed har muligheden for at gøre noget andet.

Det handler IKKE om at sætte os i en kasse! Tværtimod handler det om at sætte os fri af den eksisterende kasse, fri af gamle mønstre, finde vores kerne og få adgang til alle de ressourcer og talenter, der ligger i alle 9 typer. Det er et værktøj til større selvindsigt, der gør os i stand til at se egne mønstre og adfærd samt udviklingspotentiale.

Enneagrammet beskriver menneskers 9 forskellige måder at være i verden på. Når du kender til alle 9 typer, bliver det lettere for dig at spore dig ind på, hvad din kollega, leder, partner, barn, nabo osv. har brug for. Hvordan du kan kommunikere, anerkende, løfte, udfordre, give dem feedback og generelt samarbejde med dem. Det er derfor et værktøj, der kan bruges i alle relationer og samarbejder.

Enneagrammet er et fantastisk værktøj til at skabe større forståelse og rummelighed overfor egne og andres tanker, følelser og handlemønstre. Det tydeliggør typernes behov, udfordringer og ikke mindst ressourcer.

Du kan roligt tage manden, veninden el. kollegaen med, da det er relevant og vedrørende for alle både privat og jobmæssigt.

Det foregår tirsdag d. 22. aug kl. 18.30 – 21.00 på adressen:
Grow Your Passion
V. Karina Dahlmann
Brandsgade 13, 1. sal
4700 Næstved

Pris: 150,- pr. billet.

Tilmelding sker på tlf. 60922578 el. via mail til info@growyourpassion.dk Tilmelding er gældende ved indbetaling på Mobile Pay på ovenstående nr, hvor din kvittering fungerer som billet – så husk at notere navn(e)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.