Enneagrammet

Enneagrammet
Enneagrammet er et udviklings- & persontype værktøj, der beskriver 9 typer af grundmønstre. 9 mønstre ved press- og overskud, samt ageren socialt og ved konflikt.

Ofte gentager vi de samme mønstre livet igennem. Disse mønstre spænder ben for os, medmindre vi bliver dem bevidste og dermed har muligheden for at gøre noget andet.

Det handler IKKE om at sætte os i en kasse! Tværtimod handler det om at sætte os fri af den eksisterende kasse, fri af gamle mønstre, finde vores kerne og få adgang til alle de ressourcer og talenter, der ligger i alle 9 typer. Det er et værktøj til større selvindsigt, der gør os i stand til at se egne mønstre og adfærd samt udviklingspotentiale.

Enneagrammet beskriver menneskers 9 forskellige måder at være i verden på. Når du kender til alle 9 typer, bliver det lettere for dig at spore dig ind på, hvad din kollega, leder, partner, barn, nabo osv. har brug for. Hvordan du kan kommunikere, anerkende, løfte, udfordre, give dem feedback og generelt samarbejde med dem. Det er derfor et værktøj, der kan bruges i alle relationer og samarbejder.

Enneagrammet er et fantastisk værktøj til at skabe større forståelse og rummelighed overfor egne og andres tanker, følelser og handlemønstre. Det tydeliggør typernes behov, udfordringer og ikke mindst ressourcer.

Instinkterne
Kom til et underholdende foredrag, hvor du bliver klogere på dig selv og de mennesker du omgås.

  • Hvorfor kan du blive helt fortabt i en samtale og glemme tid og sted?
  • Hvorfor orker du ikke madpakker og madplaner?
  • Hvorfor vil din partner ikke ligge i ske?
  • Hvorfor har din veninde altid orden i alting?
  • Hvorfor har din kollega altid styr på, hvem der snakker med hvem?
  • Hvorfor er din partners prioriteringer helt ude i skoven, især når I er pressede?
  • Hvorfor gør andre ikke bare som du gør!?

Vi har brug for at give opmærksomhed til de 3 menneskelige instinkter. Instinkterne styrer vores handlinger og hvad der motiverer os. Derfor har de betydning for, om vi får energi eller bliver drænet af at gøre bestemte ting. De har stor betydning for, hvordan vores relationer fungerer både på jobbet og i vores privatliv.

Denne aften får du indblik i de 3 menneskelige instinkter og hvordan de influerer dit liv:

  • Hvorfor du selv og andre handler, som de gør.
  • Hvad der dræner dig for energi og giver dig energi.
  • Hvorfor nogle relationer er nemmere end andre.

Dette foredrag er for alle -både mænd og kvinder, arbejdskollegaer, venner og veninder og ikke mindst par.