Som type 8 er du stærk, direkte og konfronterende. Du udtrykker dig direkte og uden at pakke tingene ind. Ærlighed værdsætter du højt, hellere den rå sandhed end en løgn. Det er dog ikke ensbetydende med, at du altid skal kommunikeres til direkte og hårdt. Tværtimod, får du netop adgang til hjertet, når du bliver mødt med varme og nænsomhed – på rette tid og sted, naturligvis;)

Du fylder i rummet og indtager naturligt din plads. Selv når du er stille, “larmer” du;) Du udviser stor autoritet og handlekraft.

Inden i er du som en lille blød kattekilling, der bare gerne vil elskes og nusses. Men det skal ikke siges højt, da du på ingen måde er vild med at vise din sårbarhed. Er du sårbar kan du blive ramt af andre, og det vil du for alt i verden gerne undgå, så derfor gør du dig stærk.

Du har respekt for mennesker, der står op for sig selv, og derfor må de godt sige dig imod. Du vil gerne bestemme, men hvis de kan argumentere for deres synspunkt, så vil du lytte og måske får de deres igennem;)

Når du får kørt dig selv for hårdt, så kan du komme til at ”køre” andre over verbalt eller ved at gennemtvinge din handlinger – din ret.

Kan du genkende dig selv i denne type? Eller måske én du kender? 🙂