Coaching er som musik for mig.

Coaching er som musik for mig.

Når jeg har certificeret el. givet feedback til nye coaches, så er det smukke, at trods det, at de coacher ud fra samme model og har været igennem den samme uddannelse, så har de alle deres egen stil.

De sætter deres individuelle aftryk uanset, om de er bevidste om det el. ej.

Det gør de alene ved at være, den de er.

Modellen og materialet kommer ud gennem det filter, som de oplever og møder verden igennem. De er meget individuelle i deres coachingstil og jeg elsker at se netop deres fortolkning af nøjagtig det samme materiale.

Derfor er coaching som musik for mig.

Ligesom når forskellige kunstnere fortolker samme sang. Udtrykket kan være så forskelligt og kan vække forskellige tanker og følelser. Én fortolkning rammer nogle én anden nogle andre. Det er så smukt at se, det individuelle aftryk på samme materiale.

Når nogle siger til mig, at man kan fodre svin med coaches, så tænker jeg “Ja, Gudskelov!” For jeg tror på, at der er plads til alle og at vi netop ved at være så mange, der gør det så forskelligt, kan hjælpe langt flere. Et stykke musik bliver heller ikke dårligere jo flere, der fortolker det. Der vil bare være nogle fortolkninger, som rammer dig mere end andre.

Hvis du holder dig tilbage med det, du drømmer om, fordi du tænker, at der er så mange af lige præcis det, du gerne vil være, af det du gerne vil lave og skabe – og de andre er så dygtige, så hvordan skal du kunne konkurrere med det?! Så vend om!

Lad være med at tænke over, at du skal konkurrere med nogen! Jo, én! Og det er dig selv. Gør dig umage, dediker dig, udvid dine perspektiver, bryd igennem dine begrænsninger, udfordr dit mindset, og bliv ved med at vokse både som menneske og i dit professionelle virke.

Arbejd for at skabe dit autentiske aftryk. Ikke fordi at du så kan vinde el. være bedre end andre, men fordi at du derved kan inspirere langt flere og give dit personlige bidrag til verden. Og hvorfor er det så vigtigt?! Fordi vi alle i et eller omfang har brug for at bidrage. Og hvis du gør det med noget, du inderligt er passioneret omkring, så vil det give værdi for både dig og andre.

Og glem alt om, hvad andre tænker! Den kamp er tabt på forhånd. Uanset, hvad du gør, vil der altid være nogen, der er positivt el. negativt stemt.

“Do what you feel in your heart to be right – for you’ll be criticized anyway.”
― Eleanor Roosevelt

Hvis du gerne vil blive klogere på dig selv og dit bidrag, så overvej lige, om ikke du skal med på mit KVINDELIV forløb. Et 3 mdr.’s udviklingsforløb for dig, der vil noget mere. Jeg vil elske at have dig med<3 Link til Kvindeliv

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.