Businesscoaching

Businesscoaching er både for dig, der oplever mindre bump på vejen i karrieren, og for dig, der står overfor spidse bjergtinder der skal bestiges, for at nå derhen, hvor du gerne vil være.

Forestil dig, at du ved hvor gerne vil være om 5 år, og hvordan du kommer derhen. Gennem samtale arbejder vi sammen med de forandringer og udfordringer du mærker i dit liv. Sammen lægger vi en personlig plan for dig om, hvad der skal til for, at din virksomhed bliver styrket, at dit team bliver bedre til at samarbejde  –  og at du går gladere ud af døren hver morgen.

Businesscoaching

Forestil dig, at du ved, hvor gerne vil være om 5 år, og hvordan du når derhen.

Ledercoaching

Find ind til et autentisk lederskab med klarhed og overensstemmelse mellem ord og handling.

Teamcoaching

Få et stærkt motiveret og performende team, der spiller hinanden gode.

Få et skræddersyet forløb

Få et skræddersyet forløb til dig, din virksomhed og dine ansatte. Jeg kan sammensætte et forløb der varer timer, flere dage eller længere, alt efter dit behov.

Derfor skal du vælge coaching

  • Du rykker dig fagligt og karrieremæssigt, fordi du får styrket dine sociale relationer.

  • Du får styrket dine sociale relationer, fordi du lærer at forstå dine tanker, følelser og handlinger.

  • Du bliver en udgave af dig selv du bliver gladere for, fordi du lærer at forstå dig selv.

Når vi virkelig kender os selv på godt og ondt, så kan vi også meget bedre skelne, hvad der er vores eget mønster, og hvad der er andres. Og det giver os mulighed for at møde andre på deres præmisser i stedet for vores eget.

 

Når du begynder at arbejde målrettet med din egen udvikling, vil du se store resultater,  både i dit arbejdsliv og i dit privatliv.

 

Jeg bruger det anderkendte værktøj Enneagrammet, der er udviklet til at lære dig at forstå dine egne og andres tanker, mønstre og adfærd. Med udgangspunkt i din enneagram-test taler vi om dine udfordringer og behov. 

“Karinas oplæg om enneagrammet var super og fangede teamet rigtig meget! Det var levende, og der var god stemning med masser af grin – det var ikke bare hende, der stod og fortalte. Det var relevant og spot on! Karina får vores varmeste anbefalinger.”

mette klit

Salgsleder OK Market Transport

Et coachingforløb giver dig ...

Et coachingforløb giver dig værktøjer til at forstå dig selv og andre bedre. Både dine ansatte, din chef og dig selv.

 

Du vil kunne …

… kommunikere dine behov tydeligere

… forstå dig selv og andre bedre

… respektere folks forskelligheder og arbejde med det konstruktivt

… skabe stærkere relationer og samarbejde bedre

… motivere og inspirere andre

… give bedre konstruktiv feedback

… forebygge og håndtere konflikter bedre

Mød din coach

Certificeret Mastercoach og Business Master i persontype- og udviklingsværktøjet Enneagrammet

Karina Dahlmann har over X års erfaring som coach, konsulent og underviser. Siden XXX har hun udelukkende beskæftiget sig som coach og konsulent primært for erhvervslivet.

 

Hun er konstant optaget af, hvordan hun hjælper andre med at finde ind til lige præcis dét, der gør dem glade for at gå ud af døren om morgenen. 

 

Hun har holdt adskillige foredrag, workshops, kurser og oplæg for private såvel som erhvervslivet og har over 5000 sessions bag sig som coach, facilitator og underviser.

 

Hun er certificeret Master Coach, Enneagram Practitioner, Enneagram Business Master, Stress Coach og Life & Business Coach.

Book tid med det samme