Businesscoaching

Businesscoaching er både for dig, der har brug for en sparringspartner der kan hjælpe med at udvikle dig, så du kan udvikle din forretning.

Du har en drøm om, hvad din virksomhed skal udvikle sig til, men du har også nogle personlige udfordringer der står i vejen for den drøm. Her kan coaching hjælpe dig på vej. Vi taler sammen om, hvilke planer du har med din virksomhed, og hvad der står i vejen for dig personligt for, at du når det mål. Sammen lægger vi en personlig plan for dig om, hvad der skal til for, at din virksomhed bliver styrket og at du går gladere ud af døren hver morgen.

Få et skræddersyet forløb

Få et skræddersyet forløb til dig, din virksomhed og dine ansatte. Jeg kan sammensætte et forløb der varer timer, flere dage eller længere, alt efter dit behov.

Derfor skal du vælge businesscoaching

  • Du rykker dig fagligt og karrieremæssigt, fordi du får styrket dine sociale relationer.
  • Du får styrket dine sociale relationer, fordi du lærer at forstå dine tanker, følelser og handlinger.
  • Du bliver en udgave af dig selv du bliver gladere for, fordi du lærer at forstå dig selv.

Når vi virkelig kender os selv på godt og ondt, så kan vi også meget bedre skelne, hvad der er vores eget mønster, og hvad der er andres. Og det giver os mulighed for at møde andre på deres præmisser i stedet for vores eget.

 

Når du begynder at arbejde målrettet med din egen udvikling, vil du se store resultater,  både i dit arbejdsliv og i dit privatliv.

 

 

Jeg bruger det anderkendte værktøj Enneagrammet, der er udviklet til at lære dig at forstå dine egne og andres tanker, mønstre og adfærd. Med udgangspunkt i din enneagram-test taler vi om dine udfordringer og behov. 

“Gennem business coaching med enneagrammet hos Grow Your Passion, har jeg lært, hvordan jeg arbejder med mine styrker og svagheder, og det har virket! Min bundlinje taler helt for sig selv. Det har været fantastisk for både mit arbejdsliv og mit privatliv. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv med hendes coaching.

Anders Brandelev Paulsen

Direktør i Tømrervirksomheden Anker Damgaard Paulsen & A. Brandelev Ejendomme

Et coachingforløb giver dig ...

Et coachingforløb giver dig værktøjer til at forstå dig selv og andre bedre. Både dine ansatte, din chef og dig selv.

 

Du vil kunne …

… kommunikere dine behov tydeligere

… forstå dig selv og andre bedre

… respektere folks forskelligheder og arbejde med det konstruktivt

… skabe stærkere relationer og samarbejde bedre

… motivere og inspirere andre

… give bedre konstruktiv feedback

… forebygge og håndtere konflikter bedre

Book tid med det samme