Business

Det personlige lederskab er en stor del af mit varemærke. Jeg brænder for det personlige lederskab! At vi kender og tager ansvar for vores tanker, følelser og handlinger. Og jeg ser hver dag, hvor meget det rykker folk OG deres forretning, når de bliver bevidste om, hvad de bringer til bordet af skidt og kanel (eller lort og lagkage) og de får redskaberne til at gøre noget andet. 

 

Og når vi virkelig kender os selv på godt og ondt, så kan vi også meget bedre skelne, hvad der er vores eget mønster, og hvad der er andres. Og det giver os mulighed for at møde andre på deres præmisser i stedet for vores eget. Og gæt engang hvilken forskel det gør i relationen, kommunikationen, feedbacken, salget, lederskabet mv.

 

Så jeg hjælper mine kunder med at få øje på deres styrker og svagheder, og giver dem værktøjerne til at gøre noget andet. Vi kan ikke forandre andre eller forhindre, det livet byder os, men vi kan arbejde med, hvordan vi forholder os til det. 

Priser

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak, hvor du kan blive klogere på, om det er mig, du/I vil bruge til at sætte skub i lige præcis det du/I har brug for.

1 session er 1½ time - Kvalitet fremfor kvantitet.

Min erfaring er, at mine kunder værdsætter, at der er tid til grundigt at få vendt udfordringer, ideer, visioner og perspektiver. At der er tid til at arbejde seriøst og i dybden, at de hver gang går derfra med både større viden og indsigt, og at de har fundet retningen for, hvad der skal fokuseres og handles på til næste gang. 

Jeg tilbyder nedenstående klippekort, men skræddersyer også forløb afpasset dine ønsker og behov. 

Sessionerne kan foregå personligt, online eller tlf.

1 Session

1.700
  • á 1,5 time

5 Sessioner

8.000
  • á 1,5 time

10 Sessioner

15.000
  • á 1,5 time
  • Mulighed for akut opkald

Foredrag, Fyraftensmøder & Workshops om Enneagrammet

  • Pris afhænger af antal deltagere og opgavens karakter. Ring eller skriv for tilbud

Ved afbud

Ved afbud eller ændring af tid skal der gives besked via sms senest 24 timer før vores aftale ellers påregnes fuld pris.

Sms til 60922578