Hvad er dit ord for 2017?

Hvad er dit ord for 2017?

Hvad skal være det tema, den intention, der gennemfarver alle dine handlinger og beslutninger i det nye år?

Hvert år giver jeg det nye år et ord. 2016 kaldte jeg ”UDFORDRINGER”. Jeg er blevet tudet ørene fulde om, at jeg skal vælge en målgruppe for mit arbejde i Grow Your Passion. Min udfordring har været, at jeg har nydt variationen og udfordringen i at lave mange forskellige ting med flere forskellige målgrupper som f.eks. unge, parforhold og karrierecoaching. Jeg har tænkt og tænkt og tænkt og lige meget hjalp det. Jeg kunne ikke beslutte mig for én målgruppe. Hver gang, jeg kom frem til én, kedede jeg mig ved tanken om KUN at lave det.

Til sidst kom jeg frem til, at når jeg ikke kunne tænke mig til det, så måtte jeg mærke det. Jeg måtte mærke energien i det. Derfor besluttede jeg med gode intentioner og høj energi at kalde 2016 for UDFORDRINGER (Ja, jeg ved det godt, ikke mit klogeste træk;). Dét skulle være året, hvor jeg sprang ud i de projekter og de samarbejder, jeg havde lyst til. På den måde kunne jeg forhåbentlig bedre mærke, hvad der føltes rigtigt, hvad der gav mig god energi. Jeg var så klar på udfordringer – bring it on 2016!

Men pas på med, hvad du ønsker dig! For selvom 2016 har budt på mange spændende udfordringer og drømme, der er gået i opfyldelse, så har det netop budt på UDFORDRINGER! Der har været mange ups and downs, harmoni og balance har der ikke været nok af. Jeg vil ærligt indrømme, at jeg her sidst på året har været træt.

Jeg besluttede derfor, at bruge december måned på at restituere, så jeg kunne gå ind i det nye år med god energi. Jeg blev nødt til at lytte til mig selv, så jeg kunne være troværdig overfor mig selv og mine klienter. Det nytter ikke noget ikke selv at praktisere det, jeg fortæller andre – walk the talk, you know;)

Jeg har derfor ikke været opsøgende ift. nye opgaver, projekter el. klienter og det blev heller ikke til en julekalender for Grow Your Passion. Hver gang mit hoved sagde, men du kunne jo lige…så sagde alt i mig NEJ! Og selvom jeg ville have elsket at have lavet alle de ting, jeg havde i mit hoved, så VIDSTE jeg, at det var vigtigere at restituere og ikke starte 2017 i underskud. Jeg har brugt al min kærlighed og energi på det, der allerede var i mit liv – mig selv, min familie og mine klienter. Der er masser af ting, jeg ikke har nået, men til gengæld har jeg nået at være nærværende med mine børn, fået læst mange bøger, sovet en masse og endda fået set lidt fjernsyn, hvilket ellers er en sjældenhed.

Og det har virket! Jeg er helt afklaret med, at jeg IKKE skal vælge målgruppe, for jeg arbejder på en anden måde og jeg er blevet langt klogere på, hvad en evt. kommende samarbejdspartner skal have af kompetencer, HVIS vi skal indgå et samarbejde. Og selvom det har været angstprovokerende bare at læne sig tilbage, så er det også tydeligt for mig, at det er noget, jeg skal øve mig på. Det er lige præcis her, kreativiteten og inspirationen begynder at spire og ikke når jeg pisker mig selv frem.

Klog af skade, har jeg tænkt meget over, hvad overskriften for mit 2017 skal være. Og hvis jeg, ligesom dette år, får hvad jeg beder om, så er det jo værd at gøre sig umage med;)

Overskriften for mit 2017 er…. KÆRLIGHED. Jeg ønsker mig et år i kærlighedens tegn. At give kærlighed og modtage kærlighed til mig selv, til andre, til naturen, verden, firmaet mm. Og i år er der tre underpunkter, der har presset sig på og som bare VIL med! Det er der sikkert en grund til, som jeg ikke er klar over endnu, men med skal de 🙂

Udover den store overskrift, som er kærlighed, ønsker jeg, at året skal være præget af:

Lethed – psykisk, fysisk, relationelt, økonomisk, vækstmæssigt mm.

Nærvær – en generel følelse af tilstedeværelse og væren i nuet

Flow – at energien flyder som en rolig hjerterytme og ikke som en konstant vekslen mellem bjergtinder og dale;)

Hvad er dit ord for 2017?

Skriv det gerne i kommentarfeltet – lad os inspirere og løfte hinanden<3

Masser af kærlighed fra mig til dig<3

 

Jeg ønsker dig et fantastisk 2017<3

karina-dahlmann-__-grow-your-passion1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.