fbpx
 
 
 
 

Referencer

Referencer fra sessioner og foredrag

Coaching:

Jeg blev anbefalet Karina i forbindelse med trivsels problemer i min søns klasse (6. Klasse) Et par forældre for klassen og jeg mødtes med Karina som havde lavet et fantastisk program hvor hun ville arbejde med hele klassen og som krævede involvering fra både forældre og lærer. Desværre mente skolen at de selv kunne løse problemerne. Jeg valgte derfor at booke Karina, og håbede hun kunne hjælpe min søn (13 år) med få markeret egne grænser, råd til konflikt løsning samt troen på sig selv. Min søn har glædet sig hver gang han skulle mødes med Karina, han har været tryg og har turde være åben og ærlig med det som har fyldt for ham. Han har lyttet og taget imod det Karina har givet ham ideer til. Han har efter samtalerne arbejder med det de har talt om og prøvet af om det virker på ham. Lærerteamet, venner og os som forældre har oplevet en dreng som er vokset og vokset i takt med at de værktøjer Karina har givet ham har vist sig at virker. Han har fået troen på at han er god nok som han er. Han hviler i sig selv nu. Ekstra bonus er at han rent fagligt har rykket sig virkelig meget. Karina er vanvittig dygtig til at sætte sig ind i de udforinger min søn er kommet med og hun møder ham må hans niveau. Min søns har et stort ønske om at alle skal have lov til at tale med Karina, så de kan blive lige så glade som ham selv. Karina får de bedste og varmeste anbefalinger. Karina er guld værd og det er helt sikkert ikke sidste gang vi har booket tid hos Karina.

Rikke Toft
Kunderådgiver

Foredrag:

”Det var en fornøjelse at høre, se og opleve skønne Karina. Virkelig inspiration og motivation på højt plan og skide sjovt samtidigt. Total win win”

Carina Færch

​Foredrag:

”Du har sat dybe spor og jeg er slet ikke færdig med at følge dem”

Dea Engel Lykkegaard
Finance Controller

Foredrag:

”Tak til Karina for et ærligt og kærligt foredrag givet på en meget professionel, medrivende og humoristisk måde. Tak for dig!”

Marianne Dahm Sneholm Hansen
Økonomi- & IT Chef

Coaching:

Jeg har for nogle dage siden afsluttet et fantastisk forløb hos Karina. På blot 4 uger har jeg fundet min indre styrke igen. På blot 4 uger har min opfattelse af mig selv og mine omgivelser ændret sig. Jeg har fundet kærligheden til mig selv, respekten for mig selv og glæden ved at være MIG. Karina har en fantastisk evne til at "spotte" den mindste lille revne i selvkærligheden og selvtilliden. Hun har en evne til at "skælde ud", uden man føler sig irettesat. For her findes ingen facitliste. Min rejse er langt fra forbi, men Karina har formået at sende mig afsted med en godt pakket rygsæk. En taske fyldt med energi, målrettethed og ikke mindst MIG SELV. Tak, Karina, for at ha guidet mig på rette spor. Eller rettere guidet mig fra stien ud på den 8-sporede. Nu har jeg en retning til pilen

Trine Ulnits
Salgsassistent

​Foredrag:

”Autentisk, ærlig, sjov, modig, dygtig og stærk”

Tobie Wiberg Hansen 
Style- & Lifecoach

Coaching:

Inden jeg startede mit forløb hos Karina havde jeg gennemgået 3 dårlige skoleforløb som alle resulterede i at jeg måtte droppe ud. Jeg følte ikke, at jeg havde noget at tilbyde og at jeg ikke kunne afslutte noget i mit liv. Takket være Karina og hendes umådelige støtte og vejledning har jeg nu fået udgivet min første novelle og tager livets udfordringer med mere mod end jeg selv troede, jeg havde. Karina har ikke blot hjulpet mig med at tro mere på mig selv hun har også givet mig mod til at udleve mine drømme. Hun har hjulpet mig ud af en mørk periode af mit liv og har fået mig til at fokusere på det jeg elsker og er god til. Karina har en utrolig livsglæde og lyst til hjælpe andre og det skinner bare igennem. Det er sjældent at jeg er taget fra en session uden et stort smil på læben. Jeg kan klart anbefale Karina, for jeg kan uden tvivl sige, at jeg ikke ville være hvor jeg er i mit liv nu uden hende

Coaching:

"Vores situation var kørt helt af sporet. Vi kunne ikke kommunikere. Det eneste vi kunne, når vi skulle tale sammen, var at råbe og snakke grimt til hinanden. Der var mere had end kærlighed til hinanden. Vi var kommet så langt ud, at den eneste udvej som vi/jeg kunne tænke på var at blive skilt. En veninde fortalte om Karina og hvor dygtig hun er, at jeg tænkte, det må prøves. Så har man i hvert fald givet forholdet en reel chance.

Takket være Karina er vores forhold sundere nu end før. Karina har kunnet sætte ord på, hvorfor vi har råbt af hinanden, hvorfor vi havde svært ved at kommunikere og hun har gjort det, så det også er nemt for os at forstå det.​​

Har kun gode ting at sige om Karina. ​Hun er dygtig, har situationsfornemmelse, kan sætte sig ind i, hvordan man har det og hun bruger al sin erfaring i samtalerne og det var rigtig godt. Karina er bare pisse dygtig."​

Vil du have besked når jeg afholder mit næste foredrag? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev nu! 

​Coaching:

“Så prøvede jeg også at tage til coach i erhversøjemed, det er jo så moderne, mine forventninger var lidt blandede, havde ikke forestillet mig at en coach, som ikke kendte noget til mig og min person og min situation, bare ved en “ lektion “ ville kunne flytte noget. Men der tog jeg virkelig fejl. Karina var rigtig god til hele tiden at holde fokus, til at kredse ind på hvad der var højeste prioritet ved det problem / den ændring jeg godt kunne tænke mig i mit job og i min hverdag, og ved fælles hjælp, og især takket være Karinas vedholdenhed fik vi fundet en løsning, som egentlig lå lige for næsen af mig, jeg kunne bare ikke lige se det fra den vinkel, som Karina fik mig til. Faktisk løste jeg jo selv problemet ved hjælp af kyndig coaching. Det kan varmt anbefales og det er helt sikkert noget jeg gør igen.”

Susanne Schantz Laursen
Dyrlæge og ejer af Falke Dyreklinik

Coaching:

"Inden jeg startede hos karina, havde jeg en periode i mit liv med mange udfordringer på én gang. Jeg sad fast i mine vaner og følelser, hvilket blokerede for livskvaliteten og alle de muligheder, der er derude.
Efter kun 3 gange hos karina har jeg, så godt som sluppet det som holdte mig fast i gamle mønstre og jeg er næsten i mål. Karina har en unik evne til at skabe den tillid, der skal til for, at få én til at åbne sig helt op.
Karina er meget ligetil, fri og tillidsskabende, hvilket giver en utrolig afslappet atmosfære. Karina formår at komme ind i lle hjørner og evner at få en til at komme ud på det dybe vand - derud hvor det gør ondt, men også derud hvor man virkelig rykker sig. Jeg kan varmt anbefale Karina i forhold til udfordringer med: selvværd og selvrespekt, kærlighed og grænser"

Coaching:

Da jeg startede hos Karina, var jeg lige blevet fritstillet efter et turbolent arbejdsår, så humøret var ikke godt. Der ud over knirkede det i familien - da vi alle havde lidt under min manglende energi. Der blev skældt for meget ud på børnene og parforholdet blev slet ikke plejet. Jeg var flad på alle områder. Efter et forløb hos Karina, kan jeg nu mærke store ændringer. Jeg har arbejdet med selv kærlighed, så ud over at være startet hos Karina, er jeg begyndt at løbe og har ryddet op mentalt! Så nu bobler hovedet med nye tanker om at lave totalt karriere skift, hvor jeg kan bruge mine kompetencer og samtidigt opleve arbejdsglæde. Karina er nærværende og bruger sine erfaringer i sin coaching. Hun brænder for det her og fra jeg mødte hende første gang, kan jeg mærke, at der er skete en udvikling. Hun ved, hvad hun står for. Hun er ægte - det er guld værd! At Karina har parforholdet med ind over den alm. coaching gør en kæmpe forskel. Det handler ikke kun om mig, men om familien. Hvor andre måske ville bekræfte "Ja, din mand er doven og deltager ikke i familielivet", så ser Karina hele billedet! Jeg har engang haft en coach, som anbefalede mig at flytte fra min mand. Jeg er taknemmelig for, at jeg ikke lyttede til ham. Jeg har fået større forståelse for, at mænd og kvinder er forskellige og at det jeg har brug for i parforholdet fra min mand, det giver han mig faktisk hver dag. Nogle gange betyder det at der er ting, jeg ikke kan få fra ham, da det ikke er hans kompetencer. Men så kan jeg bruge veninder og netværk til det. Jeg vil anbetale Karina, hvis du er kørt fast og er klar til at ændre dig. Hun er ikke kun coach, hun er menneskerudvikler - så pas på, du ender måske et helt andet sted, når hun er færdig med dig.

Dea Engel Lykkegaard
Finance Controller