fbpx

Kom og oplev nogle af vores foredrag

 

 

Foredrag

Vil du genfinde og bevare gnisten i parforholdet?

Har du lyst til en inspirerende aften med et glimt i øjet? At gå hjem med et nyt mindset til parforholdet og direkte anvisninger til, hvad du kan gå hjem og gøre for at få gnisten tilbage og bevare den? Så kig her:

 ​

Er der gået hverdag el. måske hårdknude i jeres parforhold? Har I mistet gnisten og er det længe siden, I har mærket passionen imellem jer? Er sexlivet gået ned af bakke el. helt i stå? Bruges al energi og overskud på job, børn, hjem osv. - altså alt andet end jer som to elskende? Er nærheden og intimiteten en sjældenhed, da I er for trætte og bare vil flade ud foran fjernsynet, Ipad el. med en god bog?

 

Taler I forbi hinanden? Misforstår hinanden? Går kommunikationen ofte skævt og ender med, at I skændes, snerrer el. bare lukker ned - alt sammen med en dårlig stemning som følge? Eller føler I bare, at I langsomt er ved at vokse fra hinanden?

 

Hvordan ville det være, hvis parforholdet og hverdagen var fyldt med grin, flirt, nussen, glimt i øjet og masser af passion?

 

At I begærede hinanden og følte jer frække og sexede? At I tankede op i intimiteten med hinanden og at jeres sexliv var en kilde til energi, nydelse og nærvær?

 

Hvis I udover at være f.eks. mand og kone, forældre, venner, samarbejdspartenere - også var hinandens elskere? Den partneren fantaserede om og ikke kunne vente med at komme hjem til, røre ved, nusse om, lytte til, tale med og forkæle! At I troede på det bedste i hinanden og støttede hinanden?

 

Hvordan ville det påvirke jeres liv? Hvordan ville det påvirke stemningen og kommunikationen hjemme hos jer? Hvilken betydning ville det have for f.eks. jeres børn og andre?

Gider du egentlig? Tør du? Har du modet til at tage med på rejsen og finde ud af, hvad DU som kvinde kan gøre for at genfinde passionen i parforholdet?

 

Så book foredraget Genfind og bevar gnisten i parforholdet med Karina Dahlmann, Grow Your Passion, Mentor, Life & Businesscoach. En 38 årig helt almindelig mor til tre, som selv har taget rejsen i sig selv og i sit ægteskab 🙂

 ​

Bliv klogere på dig selv og dine relationer

Kom til et underholdende foredrag, hvor du bliver klogere på dig selv og de mennesker du omgås.

 ​

Hvorfor kan du blive helt fortabt i en samtale og glemme tid og sted?

Hvorfor orker du ikke madpakker og madplaner?

Hvorfor vil din partner ikke ligge i ske?

Hvorfor har din veninde altid orden i alting?

Hvorfor har din kollega altid styr på, hvem der snakker med hvem?

Hvorfor er din partners prioriteringer helt ude i skoven, især når I er pressede?

Hvorfor gør andre ikke bare som du gør!?

 ​

Vi har brug for at give opmærksomhed til de 3 menneskelige instinkter. Instinkterne styrer vores handlinger og hvad der motiverer os. Derfor har de betydning for, om vi får energi eller bliver drænet af at gøre bestemte ting. De har stor betydning for, hvordan vores relationer fungerer både på jobbet og i vores privatliv.

 ​

Denne aften får du indblik i de 3 menneskelige instinkter og hvordan de influerer dit liv:

-Hvorfor du selv og andre handler, som de gør.

-Hvad der dræner dig for energi og giver dig energi.

-Hvorfor nogle relationer er nemmere end andre.

 ​

Dette foredrag er for alle -både mænd og kvinder, arbejdskollegaer, venner og veninder og ikke mindst par 🙂

 ​

 ​

 ​

 ​