fbpx
 
 
 
 
 
 

Businesscoaching

Karrierecoaching

Er du blevet afskediget eller står du ved en skillevej rent karrieremæssigt og skal finde en ny vej? Eller måske er du kørt fast i dit nuværende job? Du længes efter noget andet, men ved ikke hvad? Eller måske ved du ikke, hvordan du skal komme derhen?

Sammen finder vi din karrieremæssige passion – det felt, hvor dine ressourcer og kompetencer møder din begejstring, glæde og passion. Der, hvor du kan mærke, at du skaber værdi for dig selv og andre. Vi finder dit stærkeste bidrag til firmaet, teamet, opgaven og ikke mindst til et meningsfuldt arbejdsliv, der beriger dit liv.

Vi har en tendens til at fokusere på det, vi kan, det vi allerede er gode til, det vi kender og har erfaring med. Min erfaring er dog, at der hvor vi virkelig rykker, er når vi fokuserer langt mere på, hvad der begejstrer os, hvad der tænder os – der, hvor vi ikke kan vente med at komme i gang. 

Sandsynligheden for, at vi bliver gode til det, vi brænder for, er langt større, da det er lysten, passionen og glæden, der driver os. Og når der kommer dårlige dage, modgang og vi falder - for det gør der, og det gør vi – så er det langt nemmere at rejse sig igen. Det at have lysten, det at VILLE er et stærkt drive til et mere passioneret arbejdsliv og liv i det hele taget.

Lad os starte din rejse nu!

Få Passionerede medarbejdere og teams med stor arbejdsglæde, der yder optimalt

Er du leder og ser du nogen af de nedenstående signaler?

Kniber det med samarbejdet, kommunikationen og fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen?

Har du medarbejdere, der har mistet arbejdsglæden, motivationen og overblikket over arbejdsopgaverne? Virker de drænede og svære at motivere til nye opgaver? Er stemningen på kontoret tung og fyldt med modstand?

Véd du som leder, hvor dine medarbejderes passion og spidskompetencer ligger? Og udnytter I de ressourcer og det potentiale fuldt ud? Ved de, hvorfor lige præcis de er så vigtige for teamet og for den opgave, der skal udføres?

Jeg hjælper ledere, teams og medarbejdere til at finde frem til den enkelte medarbejders såvel som hele teamets passion for sit arbejde. Hvad elsker de mest ved deres arbejde og hvordan kan de gøre mere af det? Vi undersøger, hvad der driver dem, motiverer dem og inspirerer dem. Vi kigger på, hvordan vi kan sammenflette hver enkelt medarbejders passion og styrke ind i det fælles team, så det bidrager optimalt til teamet og til løsning af opgaven.

Vi undersøger, hvordan vi kan bygge et dreamteam af passionerede medarbejdere, der hver især yder sit ypperste, fordi de tror på værdien af deres bidrag, på at deres indsats har et formål, er værdsat og gør en forskel – altså deres hvorfor!

Alle medarbejdernes kompetencer og styrker samt deres unikke bidrag til teamet skal synliggøres. Det giver et team, der kender hinanden på godt og ondt og ved, hvad deres opgaver er, og hvilken værdi de hver især yder for teamet og den fælles opgave - det fælles mål. Det er afgørende for teamånden, samarbejdet, kommunikationen og synergien/energien på arbejdspladsen.

Skal du have det bedste team?

Autentisk og powerfuldt lederskab

Er du en autentisk leder? Ejer du din egen styrke og power? Ikke rollens styrke og power, men din egen helt personlige! Står du ved dig selv som leder? Hviler du i, at du ikke behøver at vide alt for at være en god leder? Og slet ikke hvis du formår at ansætte de rigtige og sætte hver medarbejders potentiale, begejstring og motivation i spil! Ved du, hvordan du får hver enkelt og det samlede team til at skabe synergi og top præstere? Ikke så folk vrider sig i arbejdspres, men fordi de er motiverede har lyst og ikke kan lade være.

Ved du, hvilken leder du gerne vil være? Og er det synligt for dine medarbejdere? Har du skabt tydelige retningslinjer for, hvad de kan regne med fra din side og ligeledes, hvad dine klare forventninger er til dem?

Er du udfordret på at få et karriereliv til at hænge sammen med et familieliv? Er du god til at prioritere og skabe balance imellem de to? Det lyder banalt, men der er en grund til, at work/life balance begrebet snart er opslidt.

Skal jeg hjælpe dig til at stå som en autentisk leder med synlige værdier, hvor der er overensstemmelse mellem ord og handling, både i dit professionelle som personlige lederskab?